Profetia om: Bill Gates?

Dannion Brinkley, veteran från United States Marine Corps, bästsäljande författare och entreprenör som har varit hospice-volontär i 33 år. Efter att ha tillbringat mer än 32 000 timmar vid döende veteraners sängar blev Dannion en förebild för alternativa metoder som kunde komplettera palliativ vård i slutet av livet. Dannion Brinkley har också i böcker beskrivit sina erfarenheter av flera NDE. Ska vi ifrågasätta Brinkleys redogörelse för hans NDE och hans påstådda profetior från 1975? Naturligtvis bör vi vara skeptiska och samtidigt är hans ”Box 12” intressant eftersom den ligger så märkligt nära Bill Gates, hans bakgrund och hans koppling till corona, WHO och vaccin idag.

Dannion Brinkley har beskrivit tretton profetiska visioner som han hänvisar till som ”kunskapsboxar” i sin bok ”Saved By The Light” publicerad 1994 efter att han fick en nära-döden upplevelse 1975. [1] I denna artikel presenteras ruta 12 och Bill Gates föreslås som den person som Brinkley refererar till som har likheter med den karaktär som omnämns. Brinkley beskriver honom som härstammande från Mellan Östern. Ja Bill Gates anfäder påstås härstamma från Israel. Jag har många judiska vänner och beklagar djupt de orättvisor och förföljelse som drabbat denna folkgrupp. Men förföljelserna skulle också kunna förklara om en drabbad familj bestämmer sig för att tvätta bort denna bakgrund. I bifogad länk påstås Gates ha gjort just det Länk en annan länk hävdar motsatsen: Länk.
Det är lätt att bli anklagad för rasism om detta lyfts fram men här finns ett intresse för att möjligen förstå hur Brinkleys vision beskriver denna karaktär. Varför Bill Gates inte beskrivs bland de rikaste judarna i världen skulle kunna bero på att hans släkt har konverterat till kristendom. I en sida (381) i den vetenskapliga boken Culturally Diverse Counseling: Theory and Practice av Elsie Jones-Smith beskrivs Bill Gates som ”framträdande amerikansk jude som utvecklat Microsoft.”

Börje Peratt

Den 12:e visionen av Dannion Brinkley: ”Teknik och virus”

KOLLAGE: Bill Gates, United States Department of Health and Human Services-Wikipedia Public Domain. Utsnitt av sidan 381 ur boken Culturally Diverse Counseling: Theory and Practice Av Elsie Jones-Smith

Den 11: e rutan var borta och jag var inne i den 12: e rutan. Visionerna tog upp viktiga händelser i en avlägsen framtid, från 90-talets decennium och framåt, då många av de stora förändringarna skulle äga rum. I den här rutan såg jag hur en biologisk ingenjör från Mellanöstern hittade ett sätt att förändra DNA och skapa ett biologiskt virus som skulle användas vid tillverkning av datachips. Denna upptäckt möjliggjorde stora framsteg inom vetenskap och teknik. Japan, Kina och andra länder vid Stillahavsområdet upplevde högkonjukturer som ett resultat av denna upptäckt och det ledde till resurser och möjligheter av otrolig storlek. Datachips som framställts genom denna process användes i praktiskt taget alla former av teknik, från bilar och flygplan till dammsugare och köksredskap.

Före millenniumskiftet var den här mannen bland de rikaste i världen, så rik att han hade ett strypgrepp på världsekonomin. Världen välkomnade honom ändå, eftersom de datorchips han designade på något sätt kunde hålla världen på rätt köl. Så småningom dukade han under för sin egen makt. Han började tänka på sig själv som en gud och insisterade på större kontroll över världen. Med den utökade kontrollen började han styra världen.

Hans härskarmetod var unik. Alla i världen blev enligt lag skyldiga att sätta in ett av hans datachips under sin hud. Detta chip innehöll alla individens personliga information. Om en myndighet ville veta något, var allt som behövdes att skanna det personliga chippet med en speciell enhet. Genom att göra det kunde det upptäcka allt om dig, från var du arbetade och bodde till dina journaler och till och med vilken typ av sjukdomar du kan få i framtiden.

Det fanns en ännu mer olycksbådande sida av detta chip. En människas livstid kunde begränsas genom att programmera detta chip för att lösa upp och döda honom med det virussubstans det var tillverkat av. Livstiderna kontrollerades på detta sätt för att kunna undvika de kostnader som ett ökande antal äldre belastade regeringar [och staters budgetar]. Det användes också som ett sätt att eliminera personer med kroniska sjukdomar som också tungt belastar det medicinska systemet. Människor som vägrade att få chips implanterade i sina kroppar blev utstötta och behandlades som paria. De fick inte anställas och nekades statliga tjänster.”

Källa

Räddad av ljuset

av Dannion Brinkley – Paul Perry

1) PARANORMAL BAKGRUND TILL BRINKLEYS PROFETIOR
1975, under ett åskväder, pratade Dannion Brinkley i telefon när en blixtnedslag träffade telefonlinjen och skickade tusentals volt in i hans huvud och ner genom hans kropp. Brinkley kastades över rummet och rapporterade senare att han såg sin livlösa kropp spridas benägen när hans dåvarande flickvän hittade honom och sjukvårdare anlände. Uppenbarligen desorienterad, i sin andeform ovanför scenen, undrade han vad spänningen handlade om, eftersom (som han uttryckte det) ”Alla var okej ….” Han såg auror runt alla i rummet förutom hans egen kropp nedanför – – en ganska stor antydan att han faktiskt var död.

När läkare förklarade Brinkley död på det lokala sjukhuset, fann han enligt uppgift att han – eller, närmare bestämt, hans andesjälv – reser genom en mörk tunnel mot en ängelväsen som ledde honom in i en ”kristallstad”. Där gick han in i en ”kunskapskatedral” där han visades 13 visioner, som finns i vad han kallade ”lådor”. Så kallade ”ljusvarelser” visade honom också 117 glimtar av möjliga framtida händelser, varav 95 har hänt (av hans räkning) inom början av 1998.

Brinkley återupplivades i bårhuset cirka 28 minuter efter hans död och gav senare en personlig redogörelse för sin nära-dödsupplevelse (NDE) i boken ” Saved by the Light ”, som först publicerades 1994.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s